Meniu

Plastic - pack

Model: CPLB1000
Caserola din plastic pentru baclavale 1000cCapacul este inalt si atasat de caserola.Recomandate pentru baclavale, mini prajituri, sushiDistribuit de Clickpack..
Fără TVA:1,21 Lei

Optiuni de vanzare

Model: CPLB500
Caserola din plastic pentru baclava 500cc.Capacul este inalt si atasat.Recomandate pentru baclava. mini prajituri, sushiDistribuit de Clickpack ..
Fără TVA:0,72 Lei

Optiuni de vanzare

Model: CPPD200
Caserola pp dreptunghiulara 200cc. La cerere se poate cumpara si cu capac separat.Material rezistent la microunde.Recomandata pentru smantana, sosuri, salate, mancare, deserturi, garnituri.Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,32 Lei

Optiuni de vanzare

Model: CPPR200
Caserola pp rotunda 200cc.Capacul este inclus in pret. La cerere se poate cumpara si cu capac separat.Material rezistent la microunde.Recomandata pentru smantana, sosuri, salate, mancare, deserturi, garnituri.Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,34 Lei

Optiuni de vanzare

Model: CPPR250
Caserola pp dreptunghiulara 250cc.Capacul este inclus in pret. La cerere se poate cumpara si cu capac separat.Material rezistent la microunde.Recomandata pentru smantana, sosuri, salate, mancare, deserturi, garnituri.Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,37 Lei

Optiuni de vanzare

Model: CPPR500
Caserola pp rotunda 500cc.Capacul este inclus in pret. La cerere se poate cumpara si cu capac separat.Material rezistent la microunde.Recomandata pentru smantana, sosuri, salate, mancare, deserturi, garnituri.Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,39 Lei

Optiuni de vanzare

Model: CFTAU
Cutie din plastic pentru o felie de tort, cu baza aurie si capac transparent. Calitate foarte buna si eleganta. Potrivita pentru cofetarii, cafenele, nunti, evenimente in aer liber.Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,85 Lei

Optiuni de vanzare

Model: CS2E
Caserola 2 ecleruri, cu capac atasat. 50 buc/set...
Fără TVA:0,88 Lei

Optiuni de vanzare

Model: D10
Caserola din PET/plastic D10, ideala pentru vanzarea si servirea produselor de tip patiserie/cofetarie, cum ar fi: prajituri, saleturi, pateuri, cornulete, gogosi etc.Dimensiuni: lungime 18 cm, latime 17.5 cm, inaltime 7.5 cm. Mod de ambalare: 50 buc/set. Distribuit de Click Pack...
Fără TVA:0,96 Lei

Optiuni de vanzare

Model: D11
Caserola din PET/plastic D11, ideala pentru vanzarea si servirea produselor de tip patiserie/cofetarie, cum ar fi: prajituri, saleturi, pateuri, cornulete, gogosi etc.Dimensiuni: lungime 20.5 cm, latime 20.5 cm, inaltime 8 cm. Mod de ambalare: 50 buc/set.Distribuit de Click Pack...
Fără TVA:1,71 Lei

Optiuni de vanzare

Model: CFTNGR
Realizate din materiale de inalta calitate, aceste cutii sunt perfecte pentru a-ti expune creatiile culinare intr-un mod sofisticat.Designul cu baza neagra adauga un aspect elegant si modern, iar structura rezistenta asigura protectia prajiturilor in momentul manipularii acestora.Indiferent ca esti un cofetar pasionat sau organizezi un eveniment special, ambalajele noastre te vor ajuta sa adaugi un plus de rafinament si or impresiona cu siguranta.Verifica si celelalte produse din gama !Mod de ambalare : 50 buc/set ; 200 buc/baxImaginile sunt cu titlu de prezentare...
Fără TVA:0,75 Lei

Optiuni de vanzare

Model: PTR120
Pagoda transparenta, din plastic tare.Volum 120ccIdeala pentru aperitive si deserturi.Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,55 Lei

Optiuni de vanzare

Model: PTR200
Pagoda transparenta, din plastic tare.Volum 200ccIdeala pentru aperitive si deserturi.Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,72 Lei

Optiuni de vanzare

Model: PTR60
Pagoda transparenta, din plastic tare.Volum 60ccIdeala pentru aperitive si deserturi.Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,53 Lei

Optiuni de vanzare

Model: CD200CC
Cupa desert transparenta, capacitate 200cc, ideala pentru servirea si transportul deserturilor sau antreurilor. Capacul se inchide foarte bine, asigurand transportul si pastrarea in conditii optime ale produselor alimentare. Pretul include si capacul...
Fără TVA:0,70 Lei

Optiuni de vanzare

Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)