Meniu

Politica de retur

1. Daca achizitia a fost facuta de un client persoana fizica atunci produsul poate fi returnat in 14 zile calendaristice de la momentul livrarii. Daca doriti sa initiati procesul de retur trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, printr-o cerere de retur transmisa la adresa de email office@atu-ambalaje.ro

2. Daca achizitia a fost facuta de un client persoana juridica atunci produsul poate fi returnat in 7 zile calendaristice de la momentul livrarii doar daca acesta prezinta deficiente calitative sau a fost livrat gresit de catre furnizor. Daca doresti sa initiezi procesul de retur trebuie sa ne informezi cu privire de intentia ta, printr-o cerere de retur transmisa la adresa de email office@atu-ambalaje.ro

3. Dupa primirea acceptului pentru retur trebuie sa expediati produsele prin curier la adresa strada Progresului 43-45, sector 5, Bucuresti, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maxim 14 zile pentru clientii persoane fizice, sau maximum 7 zile pentru clientii persoane juridice, de la data livrarii produselor. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi, inainte de expirarea perioadei de retur. Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat. 

4. Conditii de retur:

  • serviciul de retur este disponibil atat pentru clientii persoane fizice, cat si pentru clientii persoane juridice
  • produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit
  • din motive de protectie a sanatatii clientilor, produsele comercializate de noi nu pot fi returnate decat daca nu au fost utilizate, desigilate sau testate
  • toate produsele care au fost expediate initial la nivel de bax nu pot fi returnate ulterior la nivel de set (fractie de bax) si deasemenea produsele la set, trebuie livrate in setul complet sigilat.
  • dupa aprobarea cererii de retur produsele pot fi expediate prin curier catre depozitul nostru din "strada Progresului nr 43-45, sector 5, Bucuresti.                                                                                 

5. Suma aferenta returului, care figureaza in factura fiscala de stornare, ii va fi rambursata clientului prin transfer in cont bancar sau prin rambursarea in contul de card.

6. Suma aferenta returului va fi platita de ATU 4BIZ SRL in termen de cel mult 10 zile de la momentul primirii coletului retur, in conditiile mentionate mai sus.