Meniu

Carton - Pack

Model: CCI4
Cupa carton pentru inghetata 4oz.Volum 100cc.Grafica poate suferi modificari, va rugam cereti informatii.Distribuit de Clickpack ..
Fără TVA:0,18 Lei

Optiuni de vanzare

Model: CCI8
Cupa carton pentru inghetata 8oz.Volum 230cc.Grafica poate suferi modificari, va rugam cereti informatii.Distribuit de Clickpack ..
Fără TVA:0,32 Lei

Optiuni de vanzare

Model: FCalb26
Farfurie din carton alimentar, diametru 26 cm.Recomandata pentru patiserii, cofetarii, brutarii, pentru prajituri, fursecuri, torturi... Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,51 Lei

Optiuni de vanzare

Model: FCalb30
Farfurie din carton alimentar, diametru 30 cm.Recomandata pentru patiserii, cofetarii, brutarii, pentru prajituri, fursecuri, torturi... Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,76 Lei

Optiuni de vanzare

Model: FCalb20
Farfurie din carton alimentar, diametru 20cm.Recomandata pentru patiserii, cofetarii, brutarii, pentru prajituri, fursecuri, torturi...Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,21 Lei

Optiuni de vanzare

Model: FCalb23
Farfurie din carton alimentar, diametru 23 cm.Recomandata pentru patiserii, cofetarii, brutarii, pentru prajituri, fursecuri, torturi... Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,33 Lei

Optiuni de vanzare

Model: FCalb33
Farfurie din carton alimentar, diametru 33 cm.Recomandata pentru patiserii, cofetarii, brutarii, pentru prajituri, fursecuri, torturi... Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:1,10 Lei

Optiuni de vanzare

Model: FCBIO17
Farfurie din trestie de zahar, biodegradabila, rotunda cu diametru 17 cm. Potrivita pentru salate, mancare, produse de rotiserie, gratar, prajituri. Sunt rezistente la temperaturi inalte.Aceasta farfurie reprezinta un mod de prezentare eleganta si sanatoasa pentru fast fooduri, restaurante, catering, festivaluri in aer liber.Distribuit de Clickpack...
Fără TVA:0,25 Lei

Optiuni de vanzare

Model: FCBIO22
Farfurie din trestie de zahar, biodegradabila, rotunda cu diametru 22 cm. Potrivita pentru salate, mancare, produse de rotiserie, gratar, prajituri. Sunt rezistente la temperaturi inalte.Aceasta farfurie reprezinta un mod de prezentare eleganta si sanatoasa pentru fast fooduri, restaurante, catering, festivaluri in aer liber.Distribuit de Clickpack...
Fără TVA:0,38 Lei

Optiuni de vanzare

Model: FCBIO263C
Farfurie din trestie de zahar, biodegradabila, cu 3 compartimente, diametru 26 cm. Potrivita pentru salate, mancare, produse de rotiserie, gratar, prajituri. Sunt rezistente la temperaturi inalte.Aceasta farfurie reprezinta un mod de prezentare eleganta si sanatoasa pentru fast fooduri, restaurante, catering, festivaluri in aer liber.Distribuit de Clickpack...
Fără TVA:0,71 Lei

Optiuni de vanzare

Model: FCBIOOV26
Farfurie din trestie de zahar, biodegradabila, ovala cu diametru 26cm. Potrivit pentru salate, mancare, produse de rotiserie, gratar, prajituri. Sunt rezistente la temperaturi inalte.Aceasta farfurie reprezinta un mod de prezentare eleganta si sanatoasa pentru fast fooduri, restaurante, catering, festivaluri in aer liber.Distribuit de Clickpack...
Fără TVA:0,49 Lei

Optiuni de vanzare

Model: FCBIO26
Farfurie din trestie de zahar, biodegradabila, rotunda cu diametru 26 cm. Potrivita pentru salate, mancare, produse de rotiserie, gratar, prajituri. Sunt rezistente la temperaturi inalte.Aceasta farfurie reprezinta un mod de prezentare eleganta si sanatoasa pentru fast fooduri, restaurante, catering, festivaluri in aer liber.Distribuit de Clickpack...
Fără TVA:0,68 Lei

Optiuni de vanzare

Model: FCAU20
Farfurie pentru prajituri, din carton plastifiat, aurie. diametru 20cmCartonul este alimentar si rezistent la grasimi.Recomandat pentru fursecuri, prajituri, pateuri, saleuri.Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:1,00 Lei

Optiuni de vanzare

Model: FCAU23
Farfurie pentru prajituri, din carton plastifiat, cukoare auriu, diametru 23 cm.Cartonul este alimentar si rezistent la grasimi.Recomandat pentru fursecuri, prajituri, pateuri, saleuri. Distribuit de Clickpack...
Fără TVA:1,24 Lei

Optiuni de vanzare

Model: FCAU30
Farfurie pentru prajituri, din carton plastifiat, aurie, diametru 30 cm.Cartonul este alimentar si rezistent la grasimi.Recomandat pentru fursecuri, prajituri, pateuri, saleuri. Distribuit de Clickpack...
Fără TVA:1,94 Lei

Optiuni de vanzare

Model: MBC
Manson din carton natur pentru paharele de bauturi calde.Pentru dimensiunile peste 350ml, 12-16oz.Distribuit pe clickpack..
Fără TVA:0,15 Lei

Optiuni de vanzare

Model: MBCM
Manson pentru paharul de bauturi calde, din carton...
Fără TVA:0,14 Lei

Optiuni de vanzare

Model: PCBCA12
Pahar din carton, pentru bauturi calde.Volum 12oz, 350ml.Exista si capac cu orificiu pentru bauturi calde.Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,30 Lei

Optiuni de vanzare

Model: PCBCI12
Pahar din carton, pentru bauturi calde. Volum 12oz, 350ml.Exista si capac cu orificiu pentru bauturi calde.Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,29 Lei

Optiuni de vanzare

Model: PCBCN12
Pahar din carton, pentru bauturi calde. Volum 12oz, 350ml.Exista si capac cu orificiu pentru bauturi calde.Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,39 Lei

Optiuni de vanzare

Afişare 1 - 20 din 37 (2 pagini)