Meniu

Metode de plata

Veti putea plati utilizand una dintre metodele de plata puse la dispozitie in cadrul site-ului nostru:

 • Plata ramburs cash la livrare

 • Transfer bancar prin OP in avans

  Plata prin OP in avans se efectueaza pe baza proformei emise in momentul primirii comenzii dvs. Dupa efectuarea platii este necesar sa trimiteti atasat pe e-mail dovada platii (OP-ul procesat de banca) la adresa office@clickpack.ro  pentru emiterea facturii fiscale si expedierea coletului. 

 • Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).
  Daca ati ales metoda de plata "Online prin card bancar" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
  • Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
  • "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.


Important de stiut! 
Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!