Meniu

Meniuri, cutii si barcute fast food

Model: CCAP2500
Capac de carton pentru cutia de carton gen KFC 2500cc.Carton rezistent la grasimi.Recomandata pentru aripioare, crispy strips, popcorn, midii Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,57 Lei

Optiuni de vanzare

Model: CPSE2867
Caserola din polistiren, patrata.Este varianta optima pentru mancare la pachet.Pastreaza temperatura mai mult timp, rezistenta si usor de folosit.Dimensiune 15*15*7Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,26 Lei

Optiuni de vanzare

Model: CPSEHB7ALB
Caserola din polistiren, patrata.Este varianta optima pentru mancare la pachet.Pastreaza temperatura mai mult timp, rezistenta si usor de folosit.Dimensiune 13.5*13.5*7Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,20 Lei

Optiuni de vanzare

Model: CPSE2864
Caserola din polistiren mare necompartimentata.Este varianta optima pentru mancare la pachet.Pastreaza temperatura mai mult timp, rezistenta si usor de folosit.Dimensiune 24*21*7Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,52 Lei

Optiuni de vanzare

Model: CPSE2865
Caserola din polistiren mare cu 2 compartimenteEste varianta optima pentru mancare la pachet.Pastreaza temperatura mai mult timp, rezistenta si usor de folosit.Dimensiune 24*21*7Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,52 Lei

Optiuni de vanzare

Model: CPSE2866
Caserola din polistiren mare cu 3 compartimenteEste varianta optima pentru mancare la pachet.Pastreaza temperatura mai mult timp, rezistenta si usor de folosit.Dimensiune 24*21*7Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,52 Lei

Optiuni de vanzare

Model: CPSE2700
Caserola din polistiren dreptunghiulara.Este varianta optima pentru mancare la pachet.Pastreaza temperatura mai mult timp, rezistenta si usor de folosit.Dimensiune 24*15.5*7Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,38 Lei

Optiuni de vanzare

Model: CPSE2513
Caserola din polistiren mica dreptunghiulara.Este varianta optima pentru mancare la pachet.Pastreaza temperatura mai mult timp, rezistenta si usor de folosit.Dimensiune 18*15.5*7Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,60 Lei

Optiuni de vanzare

Model: CAP2500
Cutie carton alb, 2500cc.Carton rezistent la grasimi.Exista si capac din carton gen KFC.Recomandata pentru aripioare, crispy strips, popcorn, midiiDistribuit de Clickpack..
Fără TVA:1,51 Lei

Optiuni de vanzare

Model: CHIMARE
Cutie din carton alimentar rezistent la grasimi.Dimensiunea mare, 18.5*16.5*10Design atractiv.Recomandat pentru burger, dar este o solutie buna si pentru o portie de cartofi prajiti.La cerere se pot si personaliza cu etichete sau imprimare directa. Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:1,00 Lei

Optiuni de vanzare

Model: CHIMED
Cutie din carton alimentar rezistent la grasimi.Dimensiunea medie, 14*14*9.Design atractiv.Recomandat pentru burger, dar este o solutie buna si pentru o portie de cartofi prajiti.La cerere se pot si personaliza cu etichete sau imprimare directa.Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,78 Lei

Optiuni de vanzare

Model: CHNMIC
Cutie din carton alimentar rezistent la grasimi.Dimensiunea mica, 11*11*8.5Design atractivRecomandat pentru burger, dar este o solutie buna si pentru o portie de cartofi prajiti.La cerere se pot si personaliza cu etichete sau imprimare directa. Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,58 Lei

Optiuni de vanzare

Model: CCNDIC1300
Cutie din carton natur, dreptunghiulara, cu inchidere centrala, 1300ccInterior natur, laminat.Recomandata pentru desert, garnituri, mancare gatita, noodles, paste, orez.Carton rezistent la grasimi si sosuri.Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:1,34 Lei

Optiuni de vanzare

Model: CCNDIC650
Cutie din carton natur, dreptunghiulara, cu inchidere centrala, 650ccInterior natur, laminat.Recomandata pentru desert, garnituri, mancare gatita, noodles, paste, orezCarton rezistent la grasimi si sosuri.Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,99 Lei

Optiuni de vanzare

Model: CCNDIC800
Cutie din carton natur, dreptunghiulara, cu inchidere centrala, 800ccInterior alb, laminat.Recomandata pentru desert, garnituri, mancare gatita, noodles, paste, orezCarton rezistent la grasimi si sosuri.Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:1,14 Lei

Optiuni de vanzare

Model: CHNMARE
Cutie din carton alimentar rezistent la grasimi.Dimensiunea mare 18.5*16.5*10Culoare natur.Recomandat pentru burger, dar este o solutie buna si pentru o portie de cartofi prajiti.La cerere se pot si personaliza cu etichete sau imprimare directa.Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,74 Lei

Optiuni de vanzare

Model: CHNMED
Cutie din carton alimentar rezistent la grasimi.Dimensiunea medie, 14*14*9.Culoare natur.Recomandat pentru burger, dar este o solutie buna si pentru o portie de cartofi prajiti.La cerere se pot si personaliza cu etichete sau imprimare directa.Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,76 Lei

Optiuni de vanzare

Model: CHNMIC
Cutie din carton alimentar rezistent la grasimi.Dimensiunea mica, 11*11*8.5Culoare natur.Recomandat pentru burger, dar este o solutie buna si pentru o portie de cartofi prajiti.La cerere se pot si personaliza cu etichete sau imprimare directa.Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,56 Lei

Optiuni de vanzare

Model: CRAIC473
Cutie din carton alb cu baza rotunda si inchidere centrala (gen cutie mancare chinezeasca) 473cc.Recomandata pentru mancare chinezeasca, noodles, salate, mancare gatita.Se pot personaliza cu etichete sau imprimare directa la cerere.Cartonul este rezistent la grasimi si lichide.Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,76 Lei

Optiuni de vanzare

Model: CRAIC750
Cutie din carton alb cu baza rotunda si inchidere centrala (gen cutie mancare chinezeasca) 750cc.Recomandata pentru mancare chinezeasca, noodles, salate, mancare gatita.Se pot personaliza cu etichete sau imprimare directa la cerere.Cartonul este rezistent la grasimi si lichide.Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,85 Lei

Optiuni de vanzare

Afişare 1 - 20 din 35 (2 pagini)