Meniu

Ambalaje pentru fast food & pizzerii

Model: BF15
Bete frigarui din bambus, rezistente, potrivite atat pentru frigarui de toate felurile cat si pentru aranjamente la evenimente, pentru sustinere hamburgeri, pentru bomboane... si altele.Dimensiune 15cmDistribuit de Clickpack ..
Fără TVA:0,02 Lei

Optiuni de vanzare

Model: BF25
Bete frigarui din bambus, rezistente, potrivite atat pentru frigarui de toate felurile cat si pentru aranjamente la evenimente, pentru sustinere hamburgeri, pentru bomboane... si altele.DImensiune 25cmDistribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,03 Lei

Optiuni de vanzare

Model: BLB15
Bete din lemn cu bucla in capat. Se pot folosi pentru servirea produselor, pentru mini frigarui de legume si fructe, pentru aperitive, pentru sustinerea hamburgerilor.Disponibile cu 9cm si 15cm.Distribuite de Clickpack..
Fără TVA:0,08 Lei

Optiuni de vanzare

Model: BLB9
Bete din lemn cu bucla in capat. Se pot folosi pentru servirea produselor, pentru mini frigarui de legume si fructe, pentru aperitive, pentru sustinerea hamburgerilor.Disponibile cu 9cm si 15cm.Distribuite de Clickpack..
Fără TVA:0,08 Lei

Optiuni de vanzare

Model: BLG9
Bete din lemn cu terminatie lata potrivite atat pentru frigarui de toate felurile cat si pentru aranjamente la evenimente, pentru sustinere hamburgeri, pentru bomboane... si altele.Dimensiuni 9m si 15cmDistribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,16 Lei

Optiuni de vanzare

Model: BCBIO240
Bol din trestie de zahar, biodegradabil. Potrivit pentru supe/ciorbe, salate, mancaruri cu sos. Sunt rezistente la temperaturi inalte.Acest bol reprezinta un mod de prezentare eleganta si sanatoasa pentru fast fooduri, restaurante, catering, festivaluri in aer liber.Volum 240mlDistribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,35 Lei

Optiuni de vanzare

Model: BCBIO350
Bol din trestie de zahar, biodegradabil. Potrivit pentru supe/ciorbe, salate, mancaruri cu sos. Sunt rezistente la temperaturi inalte.Acest bol reprezinta un mod de prezentare eleganta si sanatoasa pentru fast fooduri, restaurante, catering, festivaluri in aer liber.Volum 350mlDistribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,40 Lei

Optiuni de vanzare

Model: BCBIO400
Bol din trestie de zahar, biodegradabil. Potrivit pentru supe/ciorbe, salate, mancaruri cu sos. Sunt rezistente la temperaturi inalte. Acest bol reprezinta un mod de prezentare eleganta si sanatoasa pentru fast fooduri, restaurante, catering, festivaluri in aer liber.Volum 400mlDistribuit de Clickpack ..
Fără TVA:0,36 Lei

Optiuni de vanzare

Model: BCBIO680
Bol din trestie de zahar, biodegradabil. Potrivit pentru supe/ciorbe, salate, mancaruri cu sos. Sunt rezistente la temperaturi inalte.Acest bol reprezinta un mod de prezentare eleganta si sanatoasa pentru fast fooduri, restaurante, catering, festivaluri in aer liber.Volum 680mlDistribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,45 Lei

Optiuni de vanzare

Model: BSCA355
Bol din carton alb neimprimat potrivit pentru supa/ciorbe, mancaruri si/sau salate.Cartonul este rezistent la lichide si grasimi si la cald si la rece.Faptul ca este alb simplu, face utila personalizarea cu etichete, banderole si/sau stampila.Se pot face personalizari si direct pe bol, comanda minima 25000buc.Capacul este din plastic transparent cu inchidere buna.La cerere se pot cumpara si fara capac.Volum: 355mlDistribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,89 Lei

Optiuni de vanzare

Model: BCSI1250
Bol din carton pentru salate frumos imprimat.O metoda foarte eleganta de prezentare a produselor dumneavoastra. Material calitativ, rezistent la sosuri cu inchidere buna.Capacitate 1250mlDistribuit de Clickpack..
Fără TVA:1,58 Lei

Optiuni de vanzare

Model: BSCII1250
Bol din carton pentru salate frumos imprimat. O metoda foarte eleganta de prezentare a produselor dumneavoastra. Material calitativ, rezistent la sosuri cu inchidere buna.Capacitate 1250ml varianta inaltaDistribuit de Clickpack..
Fără TVA:1,51 Lei

Optiuni de vanzare

Model: BSCI750
Bol din carton pentru salate frumos imprimat.O metoda foarte eleganta de prezentare a produselor dumneavoastra. Material calitativ, rezistent la sosuri cu inchidere buna.Capacitate 750mlDistribuit de Clickpack..
Fără TVA:1,20 Lei

Optiuni de vanzare

Model: BSCI500
Bol supa din carton imprimat 500ml cu capac transparent.Rezistent la lichide, la temperaturi ridicate cu capac de plastic cu prindere buna.Design prezentabil.Este un ambalaj potrivit pentru livrari, catering, fast food, to go, festivaluri.Volum 500mlDistribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,53 Lei

Optiuni de vanzare

Model: BCN1250
Bol carton natur cu capac transparent.gramaj 1250grPotrivit in orice restaurant, cafenea, fast food, catering, pentru salate, mancare chiar si supe.Carton tratat, rezistent la grasimi si lichide.Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:1,58 Lei

Optiuni de vanzare

Model: BSPPE500
Bol din plastic pentru supa/mancare cu inchidere ermetica si sigiliu.Este dintr-un plastic foarte rezistent, care se poate folosi si la cuptorul cu microunde.Sigiliul confera un plus de siguranta la transport si deasemnea este o garantie pentru client.Se poate folosi cu etichete pentru personalizare.Volum: 550mlDistribuit de Clickpack ..
Fără TVA:1,70 Lei

Optiuni de vanzare

Model: BSPPM400
Bol din plastic pentru supe si ciorbe la pachet.Bolul este din PP, rezistent la microunde si la temperaturi ridicate (a nu se folosi la cuptor cu flacara). Baza este de culoare neagra si capacul transparent.Au si un mic maner lateral ca sa poata fi folosit mai usor.Inchiderea este foarte buna.Potrivit pentru livrari, dat mancare la pachet, catering..Exista 2 dimensiuni: 400 si 500mlDistribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,82 Lei

Optiuni de vanzare

Model: BSPPM500
Bol din plastic pentru supe si ciorbe la pachet.Bolul este din PP, rezistent la microunde si la temperaturi ridicate (a nu se folosi la cuptor cu flacara).Baza este de culoare neagra si capacul transparent.Au si un mic maner lateral ca sa poata fi folosit mai usor.Inchiderea este foarte buna.Potrivit pentru livrari, dat mancare la pachet, catering..Exista 2 dimensiuni: 400 si 500mlDistribuit de Clickpack ..
Fără TVA:0,86 Lei

Optiuni de vanzare

Model: BSPPT500
Bol pentru supa din plastic rezistent la temperaturi.Acest bol vine fara capac pentru ca este folosit la masinile de termosudare avand marginile speciale pentru folie.O metoda foarte eleganta si sigura de livrare sau de a da la pachet portia de supa/mancare ramasa.Distribuit de Clickpack ..
Fără TVA:0,46 Lei

Optiuni de vanzare

Model: BE100
Boneta cu elastic potrivita pentru toate masurile.Usor de folositEste un produs obligatoriu in toate bucatariile publice.Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,18 Lei

Optiuni de vanzare

Afişare 1 - 20 din 370 (19 pagini)