Meniu

Plastic - pack

Model: BSPPE500
Bol din plastic pentru supa/mancare cu inchidere ermetica si sigiliu.Este dintr-un plastic foarte rezistent, care se poate folosi si la cuptorul cu microunde.Sigiliul confera un plus de siguranta la transport si deasemnea este o garantie pentru client.Se poate folosi cu etichete pentru personalizare.La cerere se poate comanda si fara capacVolum: 550mlDistribuit de Clickpack ..
Fără TVA:1,39 Lei

Optiuni de vanzare

Model: BSPPM400
Bol din plastic pentru supe si ciorbe la pachet.Bolul este din PP, rezistent la microunde si la temperaturi ridicate (a nu se folosi la cuptor cu flacara).Au si un mic maner lateral ca sa poata fi folosit mai usor.Inchiderea este foarte buna.Potrivit pentru livrari,  catering..La cerere se poate comanda si fara capac.Exista 2 dimensiuni: 400 si 500mlDistribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,55 Lei

Optiuni de vanzare

Model: BSPPM500
Bol din plastic pentru supe si ciorbe la pachet.Bolul este din PP, rezistent la microunde si la temperaturi ridicate (a nu se folosi la cuptor cu flacara).Baza este de culoare neagra si capacul transparent.Au si un mic maner lateral ca sa poata fi folosit mai usor.Inchiderea este foarte buna.Potrivit pentru livrari,  catering..La cerere se poate si fara capac.Exista 2 dimensiuni: 400 si 500mlDistribuit de Clickpack ..
Fără TVA:0,55 Lei

Optiuni de vanzare

Model: BSPPT500
Bol pentru supa din plastic rezistent la temperaturi.Acest bol vine fara capac pentru ca este folosit la masinile de termosudare avand marginile speciale pentru folie.O metoda foarte eleganta si sigura de livrare sau de a da la pachet portia de supa/mancare ramasa.Distribuit de Clickpack  ..
Fără TVA:0,45 Lei

Optiuni de vanzare

Model: BPSSCOD500
Bol supa cu manere, din PP,  de 500ml (16oz).Recomandat pentru servirea supelor si mancarurilor cu sos pentru fast fooduri,  la picnicuri, gradinite, restaurante, petreceri, festivaluri..Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,22 Lei

Optiuni de vanzare

Model: BSPP355
Bol supa negreu din PP cu capac transparent, foarte rezistent, 355 ml-12 oz.capacul este inclus in pretdistribuit de clickpack..
Fără TVA:0,40 Lei

Optiuni de vanzare

Model: BSNPP473
BOL SUPA NEGRU DIN PP CU CAPAC TRANSPARENT.Capacitate-473 ml/16oz.25 buc/set.capac inclus in pret..
Fără TVA:0,43 Lei

Optiuni de vanzare

Model: GP1.2L
Galeata de 1.2 l cu capac.Inchidere cu sigiliu.Ideale pentru depozitarea sau transportarea in conditii cat mai sigure a produselor dumneavoastre alimentare.Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:1,52 Lei

Optiuni de vanzare

Model: GP2.3L
Galeata de 2.3 l cu capac.Inchidere cu sigiliu.Ideale pentru depozitarea sau transportarea in conditii cat mai sigure a produselor dumneavoastre alimentare.Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:3,55 Lei

Optiuni de vanzare

Model: GP3,1L
Galeata de 3.1 l cu capac.Inchidere cu sigiliu.Ideale pentru depozitarea sau transportarea in conditii cat mai sigure a produselor dumneavoastre alimentare.Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:4,09 Lei

Optiuni de vanzare

Model: PPP365S
Pahar transparent din PP, rezistent la microunde.Volum 365mlInchiderea cu sigiliu, confera incredere in produs si la transport nu exista riscul desfacerii capacului.Sunt foarte bune pentru supe crema, ciorbe, fructe si legume feliate, iaurt cu cereale, smantana, salate..Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,88 Lei

Optiuni de vanzare

Model: PPP520S
Pahar transparent din PP, rezistent la microunde.Volum 520mlInchiderea cu sigiliu, confera incredere in produs si la transport nu exista riscul desfacerii capacului.Sunt foarte bune pentru supe crema, ciorbe, fructe si legume feliate, iaurt cu cereale..Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,89 Lei

Optiuni de vanzare

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)