Meniu

Tavite, farfurii si discuri carton

Model: D26
Dantela rotunda 26 cm.Hartie alba, alimentara.Se recomanda pentru tavitele de carton pentru prajituri, fursecuri si torturi.Diverse dimensiuni.Distribuit de Clickpack...
Fără TVA:0,20 Lei

Optiuni de vanzare

Model: FCalb26
Farfurie din carton alimentar, diametru 26 cm.Recomandata pentru patiserii, cofetarii, brutarii, pentru prajituri, fursecuri, torturi...Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,51 Lei

Optiuni de vanzare

Model: FCalb30
Farfurie din carton alimentar, diametru 30 cm.Recomandata pentru patiserii, cofetarii, brutarii, pentru prajituri, fursecuri, torturi...Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,76 Lei

Optiuni de vanzare

Model: FCalb20
Farfurie din carton alimentar, diametru 20cm.Recomandata pentru patiserii, cofetarii, brutarii, pentru prajituri, fursecuri, torturi...Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,22 Lei

Optiuni de vanzare

Model: FCalb23
Farfurie din carton alimentar, diametru 23 cm.Recomandata pentru patiserii, cofetarii, brutarii, pentru prajituri, fursecuri, torturi...Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,33 Lei

Optiuni de vanzare

Model: FCalb33
Farfurie din carton alimentar, diametru 33 cm.Recomandata pentru patiserii, cofetarii, brutarii, pentru prajituri, fursecuri, torturi...Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:1,10 Lei

Optiuni de vanzare

Model: FCAU20
Farfurie pentru prajituri, din carton plastifiat, aurie. diametru 20cmCartonul este alimentar si rezistent la grasimi.Recomandat pentru fursecuri, prajituri, pateuri, saleuri.Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:1,00 Lei

Optiuni de vanzare

Model: FCAU23
Farfurie pentru prajituri, din carton plastifiat, cukoare auriu, diametru 23 cm.Cartonul este alimentar si rezistent la grasimi.Recomandat pentru fursecuri, prajituri, pateuri, saleuri.Distribuit de Clickpack...
Fără TVA:1,24 Lei

Optiuni de vanzare

Model: FCAU30
Farfurie pentru prajituri, din carton plastifiat, aurie, diametru 30 cm.Cartonul este alimentar si rezistent la grasimi.Recomandat pentru fursecuri, prajituri, pateuri, saleuri.Distribuit de Clickpack...
Fără TVA:1,94 Lei

Optiuni de vanzare

Model: TCA10
Tavita carton auriu T10., ideala pentru servirea si livrarea prajiturilor, saleurilor, paleurilor etc. Dimensiuni: lungime 23 cm, latime 19.5 cm.Mod de ambalare: 100 buc/set. ..
Fără TVA:0,64 Lei

Optiuni de vanzare

Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)