Meniu

Boluri

Model: BCBIO240
Bol din trestie de zahar, biodegradabil. Potrivit pentru supe/ciorbe, salate, mancaruri cu sos. Sunt rezistente la temperaturi inalte.Acest bol reprezinta un mod de prezentare eleganta si sanatoasa pentru fast fooduri, restaurante, catering, festivaluri in aer liber.Volum 240mlDistribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,35 Lei

Optiuni de vanzare

Model: BCBIO400
Bol din trestie de zahar, biodegradabil. Potrivit pentru supe/ciorbe, salate, mancaruri cu sos. Sunt rezistente la temperaturi inalte. Acest bol reprezinta un mod de prezentare eleganta si sanatoasa pentru fast fooduri, restaurante, catering, festivaluri in aer liber.Volum 400mlDistribuit de Clickpack  ..
Fără TVA:0,30 Lei

Optiuni de vanzare

Model: BCBIO680
Bol din trestie de zahar, biodegradabil. Potrivit pentru supe/ciorbe, salate, mancaruri cu sos. Sunt rezistente la temperaturi inalte.Acest bol reprezinta un mod de prezentare eleganta si sanatoasa pentru fast fooduri, restaurante, catering, festivaluri in aer liber.Volum 680mlDistribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,39 Lei

Optiuni de vanzare

Model: BSCA470
Bol din carton alb neimprimat potrivit pentru supa/ciorbe, mancaruri si/sau salate.Cartonul este rezistent la lichide si grasimi si la cald si la rece.Faptul ca este alb simplu, face utila personalizarea cu etichete, banderole si/sau stampila.Se pot face personalizari si direct pe bol, comanda minima 25000buc.Capacul este din plastic transparent cu inchidere buna.La cerere se pot cumpara si fara capac.Volum: 470 mlDistribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,36 Lei

Optiuni de vanzare

Model: BCSI1250
Bol din carton pentru salate frumos imprimat.O metoda foarte eleganta de prezentare a produselor dumneavoastra. Material calitativ, rezistent la sosuri cu inchidere buna.Capacitate 1250mlLa cerere se pot comanda si fara capacDistribuit de Clickpack..
Fără TVA:1,31 Lei

Optiuni de vanzare

Model: BSCI500
Bol supa din carton imprimat 500ml cu capac transparent.Rezistent la lichide, la temperaturi ridicate cu capac de plastic cu prindere buna.Design prezentabil.La cerere se poate comanda si fara capacEste un ambalaj potrivit pentru livrari, catering, fast food, to go, festivaluri.Volum 500mlDistribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,37 Lei

Optiuni de vanzare

Model: BCN1250
Bol carton natur cu capac transparent.gramaj 1250grPotrivit in orice restaurant, cafenea, fast food, catering, pentru salate, mancare chiar si supe.Carton tratat, rezistent la grasimi si lichide.La cerere se poate comanda si fara capac.Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:1,16 Lei

Optiuni de vanzare

Model: BSPPE500
Bol din plastic pentru supa/mancare cu inchidere ermetica si sigiliu.Este dintr-un plastic foarte rezistent, care se poate folosi si la cuptorul cu microunde.Sigiliul confera un plus de siguranta la transport si deasemnea este o garantie pentru client.Se poate folosi cu etichete pentru personalizare.La cerere se poate comanda si fara capacVolum: 550mlDistribuit de Clickpack ..
Fără TVA:1,39 Lei

Optiuni de vanzare

Model: BSPPM400
Bol din plastic pentru supe si ciorbe la pachet.Bolul este din PP, rezistent la microunde si la temperaturi ridicate (a nu se folosi la cuptor cu flacara).Au si un mic maner lateral ca sa poata fi folosit mai usor.Inchiderea este foarte buna.Potrivit pentru livrari,  catering..La cerere se poate comanda si fara capac.Exista 2 dimensiuni: 400 si 500mlDistribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,55 Lei

Optiuni de vanzare

Model: BSPPM500
Bol din plastic pentru supe si ciorbe la pachet.Bolul este din PP, rezistent la microunde si la temperaturi ridicate (a nu se folosi la cuptor cu flacara).Baza este de culoare neagra si capacul transparent.Au si un mic maner lateral ca sa poata fi folosit mai usor.Inchiderea este foarte buna.Potrivit pentru livrari,  catering..La cerere se poate si fara capac.Exista 2 dimensiuni: 400 si 500mlDistribuit de Clickpack ..
Fără TVA:0,55 Lei

Optiuni de vanzare

Model: BSPPT500
Bol pentru supa din plastic rezistent la temperaturi.Acest bol vine fara capac pentru ca este folosit la masinile de termosudare avand marginile speciale pentru folie.O metoda foarte eleganta si sigura de livrare sau de a da la pachet portia de supa/mancare ramasa.Distribuit de Clickpack  ..
Fără TVA:0,45 Lei

Optiuni de vanzare

Model: CPP115
Capac plastic rotund potrivit pentru bolurile din carton natur de 355, si cel carton alb de 470 ml.Pentru a ne asigura ca se potrivesc pentru produsul dumneavoastra va rugam sa confirmati cu unul din colegii nostrii50buc/setDistribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,13 Lei

Optiuni de vanzare

Model: BCN750
Bol din carton natur + capac transparentvolum 750grdiametru inferior 12.7cm, diametru superior 14.5cm, inaltime 6cmrezistente la mancare calda, la lichide sau produse uleioase.capacul se poate comanda si separat la cerere.Distribuit de clickpack..
Fără TVA:0,83 Lei

Optiuni de vanzare

Model: BN355
Bol carton natur, rezistent la lichide.volum 355mlpotrivit pentru supe, sosuri, salate, paste, deserturicapac inclus, dar la cerere se poate comanda si fara.distribuit de Clickpack....
Fără TVA:0,63 Lei

Optiuni de vanzare

Model: BN470ml
Bol carton natur, rezistent la lichide.volum 470mlpotrivit pentru supe, sosuri, salate, paste, deserturicapac inclus, dar la cerere se poate comanda si fara.distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,36 Lei

Optiuni de vanzare

Model: BN520
Bol carton natur, rezistent la lichide.volum 520mlpotrivit pentru supe, sosuri, salate, paste, deserturicapac inclus, dar la cerere se poate comanda si fara.distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,65 Lei

Optiuni de vanzare

Model: BPPN560
Boluri pentru supa cu capac din plastic, negre, ideale pentru transportul supelor, ciorbelor si a altor tipuri de mancare cu sos. Manufacturate special pentru a facilita transportarea supelor si a ciorbelor, acestea au un capac care nu permite varsarea lichidului in timpul deplasarii.Capacul este inclus in pret.Volum 560mlAmbalare 50 buc/set ; 450 buc/baxDistribuit de ClickPack..
Fără TVA:0,71 Lei

Optiuni de vanzare

Model: BPPN680
Boluri pentru supa cu capac din plastic, negre, ideale pentru transportul supelor, ciorbelor si a altor tipuri de mancare cu sos. Manufacturate special pentru a facilita transportarea supelor si a ciorbelor, acestea au un capac care nu permite varsarea lichidului in timpul deplasarii.Capacul este inclus in pret.Volum 680mlAmbalare 50 buc/set ; 450 buc/baxDistribuit de ClickPack..
Fără TVA:0,73 Lei

Optiuni de vanzare

Model: BPSSCOD500
Bol supa cu manere, din PP,  de 500ml (16oz).Recomandat pentru servirea supelor si mancarurilor cu sos pentru fast fooduri,  la picnicuri, gradinite, restaurante, petreceri, festivaluri..Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,22 Lei

Optiuni de vanzare

Model: BSPP355
Bol supa negreu din PP cu capac transparent, foarte rezistent, 355 ml-12 oz.capacul este inclus in pretdistribuit de clickpack..
Fără TVA:0,40 Lei

Optiuni de vanzare

Afişare 1 - 20 din 28 (2 pagini)