Meniu

Ambalaje pentru macelarii

Model: BF25
Bete frigarui din bambus, rezistente, potrivite atat pentru frigarui de toate felurile cat si pentru aranjamente la evenimente, pentru sustinere hamburgeri, pentru bomboane... si altele.DImensiune 25cmDistribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,03 Lei

Optiuni de vanzare

Model: BE100
Boneta cu elastic potrivita pentru toate masurile.Usor de folositEste un produs obligatoriu in toate bucatariile publice.Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,18 Lei

Optiuni de vanzare

Model: BV10
Bureti vase cu canelura, ideal pentru folosirea zilnica.Calitate buna la pret foarte mic.10 buc/setDistribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,54 Lei

Optiuni de vanzare

Model: CPETN1000
Caserola rotunda cu baza neagra si capac transparent pentru salate.Prezentare eleganta pentru produsele dumneavoastra.Inchiderea se face foarte bine si usor, permitand livrarea in siguranta.Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:1,09 Lei

Optiuni de vanzare

Model: CPETN500
Caserola rotunda baza neagra si capac transparent.Prin inchiderea foarte buna si usor de facut, asigura transportul in siguranta al produselor dumneavoastra.Capacul transparent permite vizualizarea produsului.Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,58 Lei

Optiuni de vanzare

Model: CSPN1000
Caserola din plastic, forma patrata pentru salate cu capac transparent. Este un bol elegant, dintr-un plastic tare si rezistent, potrivite pentru livrari, mancare la pachet, salad bar.Caserola are baza colorata, cu variante de negru si verde si capacul din plastic transparent.Exista doua variante de gramaj 750cc si 1000ccDistribuit de Clickpack..
Fără TVA:1,17 Lei

Optiuni de vanzare

Model: CPL500CI
Caserola plastic dreptunghiulara cu capac inalt de 500cc.Are capacul inalt si atasat de caserola.Recomandate pentru:  mancare, salate, produse de carmangerie, prajituri.Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,36 Lei

Optiuni de vanzare

Model: CPL2000
Caserola de plastic cu forma dreptunghiulara.Capacul este plat si atasat de caserola.Se poate folosi, pentru pastrarea mancarurilor la frigider/congelator, pentru livrarea la domiciliu a salatelor, produselor reci, prajituri, saleuri, fursecuri, pentru produse de carmangerie.Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,82 Lei

Optiuni de vanzare

Model: CPL250
Caserola plastic dreptunghiulara 250ccCaserola cu capac plat si atasat.Se recomanda pentru: sosuri, salate, desert, mini portiiDistribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,13 Lei

Optiuni de vanzare

Model: CPL375
Caserola din plastic dreptunghiulara de 375cc.Are capacul plat si atasat.Recomandate pentru: sos, mancare, salate, produse de carmangerie, prajituri.Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,14 Lei

Optiuni de vanzare

Model: CPL500
Caserola plastic dreptunghiulara 500cc.Capacul este plat si atasat.Recomandata pentru mancare, salate, paste, desert, prajituri, produse de carmangerie, masline.Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,30 Lei

Optiuni de vanzare

Model: CPL750
Caserola din plastic dreptunghiulara de 750cc.Capacul este plat si atasat.Recomandate pentru mancare, salate, produse de carmangerie, prajituriDistribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,28 Lei

Optiuni de vanzare

Model: CPL750CI
Caserola din plastic cu capac inalt de 750cc.Are capacul inalt si atasat.Recomandate pentru:  mancare, salate, produse de carmangerie, prajituri, fursecuri, saleuri.Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,51 Lei

Optiuni de vanzare

Model: CPLOV375
Caserola din plastic, ovala 375ccCaserola are capac plat si atasat.Recomandata pentru salate, aperitive, prajituri, sosuriDistribuita de Clickpack..
Fără TVA:0,36 Lei

Optiuni de vanzare

Model: CPLOV500
Caserola din plastic ovala de 500cc.Are capacul plat si atasat.Recomandate pentru: sos, mancare, salate, produse de carmangerie, prajituri.Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,49 Lei

Optiuni de vanzare

Model: CPLP500
Caserola plastic patrata 500cc.Capacul este plat si atasat.Recomandata pentru, salate, mancare, desert, prajituri, masline, produse de carmangerie.Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,18 Lei

Optiuni de vanzare

Model: CPLF1000
Caserola plastic cu gauri de 1000cc.Capacul este inalt si atasat.Recomandate pentru fructe si legume.Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,72 Lei

Optiuni de vanzare

Model: CPLF250
Caserola din plastic perforata de 250ccCapacul este inalt si atasat.Recomandata pentru fructe si legume.Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,33 Lei

Optiuni de vanzare

Model: CPLRO375
Caserola din plastic rotunda de 375ccAre capacul plast si atasat.Recomandate pentru: sos, mancare, salate, produse de carmancerie, prajituri.Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,45 Lei

Optiuni de vanzare

Model: CPLRO500
Caserola plastic rotunda (diamant) 500cc.Capac atasat.Recomandata pentru mancare, salate, produse de carmangerie, prajituri.Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,53 Lei

Optiuni de vanzare

Afişare 1 - 20 din 167 (9 pagini)