Meniu

Carton - Pack

Model: BSCA470
Bol din carton alb neimprimat potrivit pentru supa/ciorbe, mancaruri si/sau salate.Cartonul este rezistent la lichide si grasimi si la cald si la rece.Faptul ca este alb simplu, face utila personalizarea cu etichete, banderole si/sau stampila.Se pot face personalizari si direct pe bol, comanda minima 25000buc.Capacul este din plastic transparent cu inchidere buna.La cerere se pot cumpara si fara capac.Volum: 470 mlDistribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,36 Lei

Optiuni de vanzare

Model: BCSI1250
Bol din carton pentru salate frumos imprimat.O metoda foarte eleganta de prezentare a produselor dumneavoastra. Material calitativ, rezistent la sosuri cu inchidere buna.Capacitate 1250mlLa cerere se pot comanda si fara capacDistribuit de Clickpack..
Fără TVA:1,31 Lei

Optiuni de vanzare

Model: BSCI500
Bol supa din carton imprimat 500ml cu capac transparent.Rezistent la lichide, la temperaturi ridicate cu capac de plastic cu prindere buna.Design prezentabil.La cerere se poate comanda si fara capacEste un ambalaj potrivit pentru livrari, catering, fast food, to go, festivaluri.Volum 500mlDistribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,37 Lei

Optiuni de vanzare

Model: BCN1250
Bol carton natur cu capac transparent.gramaj 1250grPotrivit in orice restaurant, cafenea, fast food, catering, pentru salate, mancare chiar si supe.Carton tratat, rezistent la grasimi si lichide.La cerere se poate comanda si fara capac.Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:1,16 Lei

Optiuni de vanzare

Model: BCN750
Bol din carton natur + capac transparentvolum 750grdiametru inferior 12.7cm, diametru superior 14.5cm, inaltime 6cmrezistente la mancare calda, la lichide sau produse uleioase.capacul se poate comanda si separat la cerere.Distribuit de clickpack..
Fără TVA:0,83 Lei

Optiuni de vanzare

Model: BN355
Bol carton natur, rezistent la lichide.volum 355mlpotrivit pentru supe, sosuri, salate, paste, deserturicapac inclus, dar la cerere se poate comanda si fara.distribuit de Clickpack....
Fără TVA:0,63 Lei

Optiuni de vanzare

Model: BN470ml
Bol carton natur, rezistent la lichide.volum 470mlpotrivit pentru supe, sosuri, salate, paste, deserturicapac inclus, dar la cerere se poate comanda si fara.distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,36 Lei

Optiuni de vanzare

Model: BN520
Bol carton natur, rezistent la lichide.volum 520mlpotrivit pentru supe, sosuri, salate, paste, deserturicapac inclus, dar la cerere se poate comanda si fara.distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,65 Lei

Optiuni de vanzare

Model: PCNS16
Pahar pentru supa din carton natur si pe exterior si pe interior.Volum 16oz, 473ml.Capacul este tot de carton s ofera o inchidere buna.Distribuit de Clickpack ..
Fără TVA:1,55 Lei

Optiuni de vanzare

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)