Meniu

Biodegradabil - Pack

Model: CPLSA100
Cutite de unica folosinta, din plastic50buc/set.Din amidon de porumb.Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,25 Lei

Optiuni de vanzare

Model: CNPLAV
Cutite din material biodegradabil negre, vrac, 50 buc/set.Calitate foarte buna, foarte rezistente.Recomandate pentru petreceri, picnicuri, restaurante, fast food, catering, delivery.Distribuit de Click Pack. ..
Fără TVA:0,24 Lei

Optiuni de vanzare

Model: FA100
Furculite albe, vrac, din material biodegradabil PLARecomandate, pentru petreceri, picnicuri, restaurante, fast food, catering, delivery.Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,27 Lei

Optiuni de vanzare

Model: LA100
Linguri  albe, vrac, 100/set, din material biodegradabil PLA.Recomandate, pentru petreceri, picnicuri, restaurante, fast food, catering, delivery.Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,30 Lei

Optiuni de vanzare

Model: LFL100
Linguri fibra lemnoasa reutilizabile, realizate dintr-un compozit dur (lemn-polimer) .Produs perfect pentru catering, fast-food, livrari la domiciliu si street-food.Ambalare :100 buc/set1000 buc/baxDistribuit de Clickpack..
Fără TVA:20,16 Lei

Optiuni de vanzare

Model: PAIECNVJ
Produs din material sustenabil, biodegradabile, potrivite pentru diferite tipuri de bauturi racoritoare precum cocktail-uri, mocktail-uri, fresh, milkshake si multe altele.Dimensiuni : 250 mm x 8 mmMod de ambalare : 250 buc/set, 10 set/baxDistribuit de Clickpack..
Fără TVA:19,60 Lei

Optiuni de vanzare

Model: PAIEPLANV
Realizate din material biodegradabil, PLA, astfel este un produs prietenos cu mediul inconjurator.Potrivite pentru o gama variata de bauturi, cum ar fi cocktail-uri, mocktail-uri, frappe, fresh si multe altele.De asemenea, sunt potrivite pentru evenimente precum iesiri in aer liber cu prietenii sau familia, petreceri, dar si pentru catering, restaurante, localuri sau evenimente formale.Mod de ambalare150 buc / set 23 set / bax Distribuit de ClickPack..
Fără TVA:9,34 Lei

Optiuni de vanzare

Model: FSAI
Set ambalat individual de furculita alba +servetel, din material biodegradabil CPLA.Metoda eleganta si igienica de a servi tacamuri in locatiile si la evenimentele dumneavoastra.Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,30 Lei

Optiuni de vanzare

Model: FCSAI
Set ambalat individual de furculita+cutit+servetel, din material biodergadabil. Metoda eleganta si igienica de a servi tacamuri in locatiile si la evenimentele dumneavoastra.Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,53 Lei

Optiuni de vanzare

Model: FCLSAI
Set ambalat individual de furculita+cutit+lingura+servetel, din material biodegradabil CPLA.Metoda eleganta si igienica de a servi tacamuri in locatiile si la evenimentele dumneavoastra.Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,84 Lei

Optiuni de vanzare

Model: LASAI
Set ambalat individual de lingura+servetel, din material biodegradabil CPLA.Metoda eleganta si igienica de a servi tacamuri in locatiile si la evenimentele dumneavoastra.Distribuit de Clickpack..
Fără TVA:0,35 Lei

Optiuni de vanzare

Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)